PERSONLIG TRÄNING

Är du intresserad av PT har vi ett gäng duktiga, erfarna tränar som kan hjälpa dig.
Både inom styrka, kondition, boxning, thaiboxning, MMA och BJJ.

Rickard Nordstrand

Världsmästare i thaiboxning. Vill du slipa dina tekniker eller jobba styrka i gymmet? Rickard är en all around tränare som kan hjälpa dig med det mesta. Thaiboxning är dock hans specialitet.

Email logo
Phone logo

Synøve Asplund

Personlig träning med mål att motivera och inspirera till fysisk aktivitet och rörelse. Att starka individen och möta personen just där den är för att maximera den personliga utvecklingen. Älskar funktionell styrka, thaiboxning och gym. Vi sätter i hop en plan utifrån dina mål och förutsättningar.

Email logo
Phone logo

Tessan

Vill du få bättre kondition eller bygga en stark och stabil fysik hjälper jag dig gärna. Tillsammans utgår vi från vart du är idag och vart du vill komma. Med min bakgrund inom fitness och styrketräning har jag verktygen för att du ska kunna nå dina mål.

Email logo
Phone logo

Jimmie Jensen

Som huvudcoach för vår elitgrupp med bland annat UFC fighters och landslags-fighters kan Jimmie ta din fighting till en ny nivå. Nybörjare som proffs spelar ingen roll-tillsammans lägger vi upp en plan för att ge dig den personliga utvecklingen och resultat du vill åt. Teknik, styrka kondition för att bygga en stark, hållbar kropp och ett bra fighting game.

Email logo
Phone logo

Markku Eide

Har du ett viktmål eller vill du förbättra din kondition, bygga en starkare kropp eller ta din thaiboxning till högre höjder? Med 15 års erfarenhet av kampsport och som licensierad PT och löpcoach skräddarsyr jag ett program till dig.

Email logo
Phone logo

Niklas Messing

Vill du komma i form eller behöver jobba på dina tekniker i thaiboxning kan Niklas hjälpa dig.

Email logo
Phone logo

Antoine Constantinedes

Strength & condition huvud coach för våra fighters. Jobbar mycket med individuella programmeringar för att hjälpa dig att nå ditt bästa potential inom din fighting och en stark och hållbar kropp!

Email logo
Phone logo

Christoffer Nyström

Bygg styrka och stabilitet genom hela rörelsebanan. Maximera explosivitet och uthållighet för att utvecklas i din sport. Som blivande fysioterapeut med över 15 års erfarenhet av boxning/träning kan jag hjälpa dig att nå dina mål och bygga en kropp som håller livet ut

Email logo

Pris: 900kr per PT-timme. Rabatterat pris om du är medlem på Kampsportstadion.

(Rickard Nodstrand har egen prislista)

Kontakta oss på info@kampsportstadion.se för mer information

instagram iconfacebook icongoogle maps iconshopping cart icon
info@kampsportstadion.se

Lidingövägen 1, 11433 Stockholm